Bestel nu een borrelbox voor thuis! 
 

Liever thuis borrelen? Bestel een van onze borrelboxen!

Blijf je liever thuis, maar heb je geen zin om de keuken in te duiken? Dat snappen wij, vooral in deze tijd! Daarom maken wij met liefde de mooiste en lekkerste borrelboxen voor op je feestje, voor  bij de borrel of voor thuis op de bank.  Wij maken het 'nieuwe borrelen' leuker en makkelijker, zodat jij je nergens meer druk om hoeft te maken.  Laat ons weten welke box je wil bestellen: klein, medium of groot & geef ons je dieetwensen door. We vullen de boxjes met de lekkerste Italiaanse vleeswaren, kazen, tapenades, fruit & andere lekkernijen. 

Doordat de meeste van ons op het moment thuiswerken, missen we ook onze wekelijkse borrelmomentjes en het contact met onze naaste collega's.  Gelukkig bieden wij hiervoor een oplossing! Zet je medewerkers in het zonnetje door een borrelbox voor ze te bestellen. Organiseer een oline- vrijmibo en laat ons de boxjes persoonlijk bezorgen. Een leuke en creatieve manier om alsnog die kleine momentjes te vieren! 

'Zet je medewerkers in het zonnetje met een Casa Borrelbox!'

Direct uw borrelbox bestellen voor morgen of later?

Vermeld bij uw bestelling in het vakje "aanvullende informatie" uw gewenste ophaaldag en tijdstip. Heeft u uw box binnen 24 uur nodig? Bel ons dan even

Borrelbox klein, € 15,00

Borrelbox medium € 35,00

Borrelbox groot, € 55,00