" de gezelligste huiskamer van Zwolle"

Over ons

 Casa Bellissima

De gezelligste huiskamer van Zwolle!

‘Ik kwam op het idee voor Casa Bellissima tijdens een bezoek aan Italië. Die dag zat alles tegen. Het weer was heel slecht, onze auto ging stuk, maar ons bezoek aan de lokale antipastibar maakte alles goed.

 Ik was onder de indruk van de gezellige inrichting. Het heerlijke eten en drinken. En bovenal de gastvrijheid van de uitbaters. Hoewel we elkaars taal niet spraken, voelde ik me direct welkom en mijn humeur was onmiddellijk opgeklaard.

Dat gevoel van gastvrijheid en gezelligheid heb ik doorvertaald in het concept voor mijn langgekoesterde wens; een eigen horeca gelegenheid in Zwolle. Ik houd van dit werk, het contact met mensen en de gesprekken.

 Casa Bellissima is gevestigd in een prachtig pand in de Diezerstraat, middenin het dynamische winkelgebied van Zwolle. We bieden een sfeervolle plek waar je kunt genieten van lekker eten en drinken. Een plek waar je bediend wordt door een superenthousiast team. Een plek waar je je echt thuis voelt. En waar je blij wordt.’